Efterrättstips: Gino


Hej Ninni

Denna klassiker är verkligen en underskattad efterrätt. Så enkel, men underbart god! Orginalreceptet innehåller jordgubbar, banan och kiwi, men det går så klart att använda vilka frukter man vill och tycker bäst om. Jag slängde i en nektarin också, har även ätit den med mango tidigare.


Gino

4 portioner

2 bananer
2 kiwifrukter
16 jordgubbar
200 g vit choklad

Sätt ugnen på 250 grader grillvärme.
Skiva frukten och lägg den i en ugnsfast form. Täck frukten med riven choklad och gratinera under en riktigt het grill (ej undervärme) i ca 5 minuter eller tills chokladen fått fin färg. Passa så det inte bränns!!
Servera gärna med lite vaniljglass.

   

Kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0