Midsommardagen


Hej Ninni

Dagen började mot förmodan med stålande sol, så någon timme ute hann det bli innan det utlovade regnet kom. Dagen har varit väldigt lugn och stillsam, en kort promenad hanns med, men hostan förstör så mycket. Natten har inte varit en av de bättre, utan att gå in på för många otrevliga detaljer så börjar jag bli väldigt less på det här nu. Måste nog ringa vårdcentralen på måndag, lite Cocillana hade inte varit helt fel just nu.


Annars har det mest ätits gott denna helg, grillat, hemmagjord potatissallad och jordgubbar bland mycket annat, men som vi konstaterade så är egentligen svenskarna väldigt lite för variation när det gäller maten vid olika högtider - jag menar det ska vara sill till jul, sill till påsk och sill till midsommar.... Här har det dock inte setts skymten av en endaste sillburk som tur är, men dock en massa annat gott som sagt :)

Bild från google

Och det är väl egentligen det sådana här helger handlar om i min familj - äta gott och umgås! Inte en massa måsten, för att det ska vara så, osv. Vi passar helt enkelt bara på att ta det lugnt - precis som det borde vara! :)

Kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0