Sköna söndag


Hej Ninni

Så försvann värmen, det är betydligt svalare idag. Det var jättehärligt med värmen, men det känns nästan skönt med lite andrum idag. Dagen har varit väldigt lugn och stillsam, har inte gjort mycket nytta förrutom diskat och tagit ut soporna :) Annars har jag bara sett tv, surfat på nätet, läst bloggar (det fascinerar mig att en del människor verkligen skriver vad som helst utan att censurera sig det minsta...) och löst sudoku - ytterligare något jag verkligen gillar, har helt fastnat i dessa japanska sifferpussel, perfekt hjärngympa och kul tidsfördriv:

 Bild från google


Så till gårdagskvällen; min vän M kom alltså hit och vi fixade ihop lite sallad med grillad kyckling och andra godsaker. Vi åt våran middag på balkongen eftersom det var alldeles för varmt i lägenheten. Vi hade riktigt trevligt och surrade om allt mellan himmel och jord:




Kvällssol, rosé, brunbrända ben och trevligt sällskap - sommarkvällar när de är som bäst!

Sedan var det plötsligt dags att bege sig vidare. Min bror spelar nämligen i ett band och de hade gått och vunnit en musiktävling där priset bestod av att vara förband åt E-type på ett ställe här i närheten som ordnar populära festkvällar. Nu kanske inte E-type är lika aktuell som han en gång var, jag kan inte påstå att jag är något fan i alla fall ;) Den musik som brorsans band spelar har heller inte många likheter med E-type, men man måste ju ändå säga att det är bra jobbat av ett osignerat, lokalt band att ta hem en sådan här spelning. Även fast jag nu är partisk måste jag ändå få säga att de är riktigt duktiga! :)



Lillebror bakom trummorna

Resten av kvällen var väl inte lika kul. Det är alltid roligt att titta på folk, men jag dricker inte mycket numera - inte för att man måste det för att ha kul, det var inte så jag menade - men när man har nästan ingen alkohol i kroppen blir man ju fortare trött och irriterad på andra betydligt mer berusade människor som vinglar omkring. Det blev en ganska tidig kväll, men det var på det hela en trevlig kväll ändå :)

Nu ska jag försöka ladda inför en ny arbetsvecka, har i alla fall två lediga dagar varav en är Min och då har jag tagit semester :)

Kram!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0