Dagens boktips


Hej Ninni

Tisdag = kort dag på cirkusen. Efter det blev det en lunchdate med Bästaste A, mycket trevligt som alltid. Eftersom det inte blev något brev igår så kommer det även denna tisdag två stycken istället, först ut ett boktips och det blir inte en historisk roman den här gången.
Min senaste läsupplevelse heter Glada Hälsningar från Missångerträsk och är skriven av Martina Haag. Jag har tidigare läst hennes andra böcker (tre krönikesamlingar och två romaner) och hon är otroligt rolig och även om denna bok tar upp lite allvarligare ämnen så är den fortfarande skriven med en stor dos humor:

 (Bild från google)

"Stockholm. Nadja har längtat efter barn i hela sitt liv och nu när hon närmar sig 45 och fortfarande är barnlös singel så bestämmer hon sig för att göra någonting åt saken. Kosta vad det kosta vill.
Missångerträsk. Lotta har fått nog. Hon och Magnus har inte legat med varandra på över ett år. Nu ska de åka till Paris och ta in på hotell, rädda äktenskapet och prova alla former av sex som de inte har testat hittills.
Två systrar, en innerstadsstockholmstjej och en småbarnsmamma i Lappland gör en hemlig överenskommelse om att hjälpa varandra. Men det går inte riktigt som de har tänkt sig."


Jag rekommenderar varmt alla böcker av denna författare, man får skratta högt många gånger och att skratta är bra för själen :)

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0