tillbaka på cirkusen

 
Hej Ninni
 
Så var helgen slut och inte blev det mycket till äventyr inte. Av olika anledningar så blev det inte som planerat utan jag har jobbat hela helgen lång istället. Sparat och tjänat pengar istället för att göra av med dem, lika gott det. De får användas till något annat roligt en annan gång helt enkelt.
Första veckan tillbaka på jobbet har gått i racerfart, det har varit hur mycket som helst att göra och ta igen som vanligt efter semestern, men det är väl lika bra att dyka in i vardagen och man får i alla fall veta att man lever.
Även om semestern var alldels för kort, med bara tre veckor, så är det alltid på något sätt skönt att försöka komma tillbaka till någon sorts rutiner igen. Lite höstkänsla är det, fast sommaren inte är över, men det har väl att göra med minnena av alla skolstarter man har upplevt. Början på ett nytt läsår och allt vad det innebär med uppgjorda planer, inköp av nya kläder och en ny kalender, har alltid varit lika med starten på ett nytt år för mig. Inte nyårsafton, utan första dagen på höstterminen - det är då det nya året börjat, men så blir det väl när man varit student i allt för många år...
 
 
 
Avslutar detta brev med en bild på senaste fyndet från Indiska, en liten jordglob - i rosa! som nu trivs väldigt bra i mitt vardagsrum :)
 
Kram!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0